Revelion la Paris

Parisul este orasul unui Revelion inedit, într-o atmosferă unică de sărbătoare completată de spectacole de lumini și de artificii.

După dorințele tale, poti descoperi numeroase evenimente din Paris pentru seara de Revelion si Anul Nou 2023. DJ, muzică live, petreceri de dans, petreceri de costume, etc. au loc la Globo (Boom in anii 90 si 2000), la Pavilionul Wagram (Bal mascat), la Point Ephemeral (Alice in Tara Minunilor). De asemenea, va puteti bucura de muzică live în anumite locuri precum New Morning, sau Caveau dela Huchette. Locuri neobișnuite precum Disneyland Paris sau Acvariul din Paris își deschid porțile în această sâmbătă.

Multe concerte sunt organizate în biserici sau în săli de concerte. Daca vrei un spectacol sau umor, vei gasi o oferta foarte larga pentru Revelion. La Paris, cabareturile (Lido, Crazy Horse, Paradis Latin, Moulin Rouge etc.) vor fi pline în ciuda prețurilor foarte mari, în timp ce spectacolele muzicale (Stomp, Black Legends, Franglaises etc.) și circurile moderne (Le Roux, SnowShow de la Phenix Slava...) sunt alternative mai accesibile. Foarte populare sunt și teatrele și spectacolele individuale, precum piesele de succes sau numerele de umor: O situație delicată, O cabană în Gstaad, Producătorii, etc. sau numere de umor și magie, cu Patrick Timsit, Kheiron, Fx Demaison etc.

La Paris, multe croaziere tematice (Jazz, cina gourmet, seara de dans, etc.) sunt oferite pe șlepuri sau bărci iar experiența magică și originală atrage întotdeauna mulți adepți. De la ora 22.00, ajutati de vremea foarte blândă, cand se asteapta 14 grade C, pe Champs Elysee, cel mai frumos bulevard din lume, va fi un spectacol deosebit pentru cei 50 000 de petrecăreți, urmat de numărătoarea inversă și focuri de artificii (anul acesta pe tema sărbătoririi și dragostei).


 


Cautare