Pensiune viticola confortabilă lângă Florența

În Toscana, Italia, exista o agropensiune specială si fermecătoare numita My Italy Selection.

Vederi fantastice, apartamente frumos mobilate, vinuri fine și în apropiere: Florența. Adăugați la asta ospitalitatea proprietarilor și a personalului și aveți un super agriturism! Această fermă viticola frumoasă este situată la est de Florența, în mijlocul podgoriilor de pe dealurile toscane. Crama există de mulți ani, dar abia în 2007 proprietarii au transformat conacul în case de vacanță. Odată cu renovarea și decorarea apartamentelor au reușit să păstreze perfect stilul vechii vieți, de fermă toscană și au adăugat câteva aspecte moderne, frumoase.

În cel mai apropiat sat (situat la doar 1,5 km) se află mai multe magazine și restaurante. In curte există un grătar din piatră pentru uz comun, cu mese și scaune. Printre măslini se află frumoasa piscină cu terasă la soare, scaune, umbrele și șezlonguri. Piscina are un capăt puțin adânc pentru copii, astfel încât le este ușor să intre și să iasă din apă. Vara se organizează un aperitiv, băutură cu gustări, o dată pe săptămână pentru toți oaspeții. Și bineînțeles cu vin din propria cramă! La cerere se organizează degustări de vinuri, tururi ghidate și cursuri de gătit.

Pensiunea agroturistica are opt apartamente, toate decorate cu gust, în culori calde și materiale fine. Fiecare apartament are o terasă sau terasă privată cu masă, scaune și umbrelă de soare sau pergolă. Si fiecare apartament are propriul loc la piscina cu umbrela de soare si sezlong. Apartamentele au aer condiționat, televizor, iar în bucătărie un aragaz cu 4 arzătoare, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde.

 


Cautare