Crestem Romania BIO
“Crestem Romania BIO” este primul program pe termen lung initiat de un retailer, dedicat sustinerii agricultorilor romani care vor sa treaca la agricultura BIO.
“Crestem Romania BIO” este primul program pe termen lung initiat de un retailer, dedicat sustinerii agricultorilor romani care vor sa treaca la agricultura BIO.
„Grana Padano” DOP, Italia, este o branza tare, cu pasta fiarta si maturata lent.
Istoria, etniile si traditiile dobrogene se impletesc cu bucatele de sarbatoare campenesti la Slow Food Dobrogea.
Vinurile medicinale sunt forme medicamentoase mult folosite in trecut, dar si in prezent.
Micul dejun al pensiunii Roata Faget, Cluj-Napoca asigura o masa in stil traditional ardelenesc, cu produse locale si preparate traditionale.
In anul 2016, a fost infiintata companie producatoare de alimente ecologice Elworld Agro.
Verde pe Canalul Morii este un proiect gandit si dezvoltat in orasul Cluj-Napoca.
Crescatorie de porci mangalita din Hajdubozormeny, Ungaria.
In perioada 13.05.2019-17.05.2019, la Scoala de agricultura si economie domestica „Salern”, Tirolul de Sud, Italia, s-a desfasurat un curs de agroturism.
Principiul ecologic, conform caruia “solul are drepul la vegetatie” inseamna ca, in conditii naturale de climat, este necesar ca solul sa fie acoperit permanent cu vegetatie diferita.
In perioada 20-21 iunie, organizatorii politici europeni, nationali si comunitatea organica se vor intruni la Bucuresti, pentru Congresul European Organic 2019.
Motelul Gilau se afla la poalele Muntilor Gilau, la 15 km de Cluj Napoca, spre Oradea.
Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.
Familiile agricole joaca un rol esential in productia alimentara, sustin economiile rurale si gestioneaza biodiversitatea.
Reteta traditionala, in stil ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).
Pastravaria ecologica Bolloga, judetul Cluj a fost realizata de doi corporatisti clujeni printr-o investitie de 700.000 de euro, cofinantata de UE.
Popasul Domnesc Voronet este situat in Voronet, orasul Gura Humorului, judetul Suceava.
''Soupe au Pistou'' este o reteta traditionala din bucataria franceza.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev