Paine traditionala din Galicia
„Pan gallego” DOP, Spania, este o paine cu coaja crocanta, cu miezul moale si cu alveole numeroase si neregulate.
„Pan gallego” DOP, Spania, este o paine cu coaja crocanta, cu miezul moale si cu alveole numeroase si neregulate.
Visani este un vin alb de calitate superioara, obtinut pe plaiurile localitatii Visani-Iasi.
Sneem Black Pudding este un sangerete traditional, neambalat in forme si preparat in tavi la cuptor.
Vin obtinut din soiuri de struguri cu acelasi nume, originar din Franta.
Pornind de la imaginea rurala a Romaniei, se evidentaza ca avem peste 3 milioane de ferme sub 5 hectare.
„Arseniko Naxou” DOP, este o branza de masa, tare, maturata, de fabricatie artizanala, din lapte de capra si de oaie nepasteurizat produs in insula Naxos din Grecia.
Gourmeticus Academicum este un magazinul detinut de USAMV Cluj.
Cu resursele sale agricole, Romania, nu poate asigura azi, in intregime, hrana ieftina si de calitate populatie si nici un export masiv de produse agro alimentare.
In satele transilvanene, mai exista putinii crescatorii de bivoli.
Dezvoltandu-si simturile, Rebecca Blaevoet poate intelege lucrarile agricole intr-un mod diferit.
Bogatia naturii in inima orasului.
Instalatie biogaz de la Seini, Maramures, produce curentul electric pentru iluminatul public din gunoi.
A ne ruga pentru insanatosire nu este pacat. Dar trebuie sa adaugam daca voiesti, Doamne!
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
7 ferme ecologice din strainatate:
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
Sate Culturale ale Romaniei 2014-2018: Bobohalma; Piscu; Dragus; Jurilovca; Ciocanesti.
Satul Bobohalma a castigat finala competitiei “Satele culturale ale României 2018”.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev