Ciorba haiduceasca
Mancare traditionala din Crisana si judetul Bekes (Ungaria)
Mancare traditionala din Crisana si judetul Bekes (Ungaria)
Ca rezultat al unei economii bazate pe mărfuri, societatea a devenit progresiv segmentata iar valoarea „mâncării” uitata.
Risotto cu gorgonzola este un preparat de orez din Italiei cu o consistență cremoasă.
Punctul gastronomic local din satul Teșila, comuna Valea Doftanei, Județul Prahova.
Lucrari generale in gradina de legume
Hervé Fonteneau, peisagist din Vertou, în Loire-Atlantique, nu mai utilizează altceva decât extracte de plante
Mancare traditionala romaneasca cu carne de vitel, miel sau pui.
Luna februarie, este numită în tradiția populară Făurar, adică luna in care se ascuțeau uneltele pentru începutul sezonului agrar.
Tarina este o mancare traditionala care se pregateste intr-un vas de ceramica dreptunghiular.
Reţeta Gumbo de Louisiana este o reteta de mancare americana traditionala.
Un hobby este de obicei definit ca o activitate recreativă făcută mai degrabă de plăcere decât pentru profit, iar fermele de hobby trăiesc fidel acestei definiții.
Feniculul se cultiva ca leguma pentru bulbul carnos folosit la pregatirea unor salate dietetice delicioase.
Kuni este un model unic pentru revitalizarea comunităților rurale.
Lucrari generale in gradina de legume.
Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.
Denumirea „Bratislavský rožok” este utilizată exclusiv pentru a desemna acest tip special de produs fin de panificație sau de patiserie.
Toate plantele care cresc în împrejurimile casei noastre prezintă un interes nutritiv pentru grădină.
O firmă din Iaşi a creat un centru alimentar care distribuie produse locale țărănești cu ingrediente naturale de la fermele mici din județul Iași și din județele vecine, sprijinind un sistem sănătos de consum.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev