MUTAT LA ȚARĂ FEST

Festivalul MUTAT LA ȚARĂ FEST – ediția a II-a, este o experiență extraordinară dedicată bucuriei și frumuseții vieții la țară.

Festivalul MUTAT LA ȚARĂ FEST sărbătoreste oamenii, natura și comunitățile rurale care ne inspiră să facem schimbări în viețile noastre și să trăim frumusețea satului românesc. Suntem invitati să deschidem împreună pagini noi din cartea vieții la țară, o lume care nu e doar un vis, o lume în care nu doar sunetele spun povești, o lume care nu este doar despre trecut, ci, mai mult, rămâne o soluție pentru viitor – un tărâm minunat în care mulți dintre noi am ales deja să trăim și să ne creștem copiii.

Satul românesc este o fereastră către trecut, dar mai ales o poartă larg deschisă către viitor! Este dedicat acest eveniment tuturor celor care au ales sau își doresc să-și construiască un cămin în mediul rural. Alăturați-vă acestei comunității pentru patru zile pline de bucurie în inima naturii. Va așteaptă la MUTAT LA ȚARĂ – FEST: activități captivante, jocuri și alte surprize pentru cei mari și cei mici; muzică live ce vă va face sufletele să danseze în mijlocul naturii; foc de tabără în jurul căruia să cântăm împreună și să povestim; lcuri marcate în care să discutăm subiecte cum ar fi construcții sau grădinărit; târg cu produse făcute în sau pentru mediul rural; meșteșugari și demostrații, cum ar fi olăritul sau construcții cu pământ; mâncare tradițională – ciorbe, tocănițe, sarmale, clătite și ce mai făcea bunic; ateliere creative unde veți putea învăța secrete ale meșteșugurilor tradiționale și informații utile mutării și viețuirii la țară.

Inconjurați de natură, vom trăi în deplină siguranță aventura rurală a unui eveniment memorabil, desfășurat în decorul pitoresc al unui imens camping primitor. Aduceți-vă oamenii dragi și alăturați-vă în cele patru zile de conectare, bucurie și explorare a frumuseții vieții la sat in perioada 15-18 AUGUST 202, la Ferma – Sat Homoraciu, Jud. Prahova.

 

 

ScarificatorDIGGER

Prelucrare de pana la 50 de cm cu incorporare intensa


Cautare