Pensiunea Rustic House

Pensiunea Rustic House vă oferă cazare in Muntii Apuseni pe Valea Iadului, în zona cunoscută sub denumirea de Coada Lacului Lesu, la doar 15 km distanță de statiunea Stana de Vale.

Pensiunea este compusă din două cabane aflate la altitudinea de 650 m, aproape de râu și de pădure. Departe de zgomotul oraşului, regiunea este ideală pentru odihnă și relaxare. Susurul apei de munte, cântecul păsărilor si foșnetul pădurii vă vor deconecta de la stresul cotidian. Pentru amatorii de mișcare în natură, la aer curat, zona vă oferă posibilitatea de drumeții, ciclism, mountainbiking, schi. La Rustic House sunt bineveniți toți cei care caută o oază de liniște în mijlocul naturii.

Cabana 1 are o capacitate de maxim 8 persoane și este potrivită pentru grupuri compacte, familii. În serile răcoroase vă puteți bucura de un foc în șemineu. Cabana 2 are o capacitate de 12 – 16 persoane și este potrivită pentru grupuri mai mari. Se închiriază doar integral unui singur grup.

In cabane este foarte curat, camere sunt frumoase, cu baie, iar in curte sunt doua locuri loc pentru grătar, un spatiu de joaca, cu teren de volei. In apa limpede a raului se vad printre pietre numerosi pesti si raci. Zonă este minunată, cu un peisaj magic si cu un traseu de drumetie din care nu lipsesc cele 4 cascade deosebit de frumoase: Iadolina, Săritoarea Ieduțului, Miss si Vălul Miresei.

Mai mult >>


Cautare