Turta dulce produsa de APIDIS a castigat trofeul pentru produse semipeparate, la expozitia EUROPAIN & INTERSUC.
APIDIS a creat special o turta dulce din miere, crocanta si gustoasa ca o paine feliata cu un continut de 57 % miere pura cu diferite arome din coaja de portocala, fulgi de ciocolata, caramel, pere si vanilie. Productatorul este un apicultor francez cu numele M PERRONNEAU din orasul Dijon Franta. Din 1890 pana in prezent, cinci generatii de apicultori au modelat istoria mierii APIDIS. Actualul producator isi aduce aminte de lunga perioada din copilarie cand se juca printre stupii bunicilor, care practicau si ei stuparitul pastoral. Azi domnul PERRONNEAU isi muta albinele, la flori, in inima zonelor naturale din tinutul Terroirs. Ca vinurile, compozitia solului influenteaza textura, culoarea si aroma mierii.
APIDIS ofera mai mult de treizeci de sortimente de miere monoflora din lavanda, tei, eucalipt, migdale, portocae, floarea-soarelui ... sau poliflora din Marea Britanie, Burgundia, Jura, Provence, etc. Produce miere luminoasa sau de culoare închisa, cu textura lichida sau cremoasa, cu aroma dulce sau corpolent dar si produse de miere, cum ar fi scoici sau turta dulce. Turta dulce premiata la Paris are arome de diferite plante si flori. Printre cele mai apreciate se numara si sortimentul de turta dulce certificata ecologic.