Descoperiti o reteta care prezinta gustul distinctiv al carnatilor unguresti, afumati si maturati timp de cateva saptamani in climatul local special.
Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta; 220g Gyulai Kolbasz (taiati marunt); 70 g smantana dulce; 4 oua fierte si tocate; 250 g unt (sarat); 10 g seminte de mustar Dijon; sare si piper.
Desfasurati foile de placinta si taiati 2 foi pentru o portie. Ungeti foile cu unt cu ajutorul unei pensule. Coaceti timp de 15 minute la 175 °C pana cand devin aurii. Amestecati usor ingredientele ramase, combinand Gyulai kolbasz sau paroskolbasz IGP, ouale, semintele de mustar, smantana dulce, sarea si piperul. Intindeti amestecul pe o foaie si asezati o a doua foaie deasupra, pentru a forma un mic sandvici. Repetati pana cand terminati tot amestecul si toate foile.