Magazinul online „Albinuta” - www.albinuta.co.uk


Albinuta din Marea Britanie (www.albinuta.co.uk)  a fost un magazin specializat in distribuirea de produse alimentare romanesti in Marea Britanie prin intermediul magazinului online.

Magazinul  aducea produse traditionale, delicioase romanesti, miilor de romani care traiesc in Regatul Unit. A vindut doar produse de calitate si marci cunoscute in timp, cum ar fi: La Dorna, Marcel, Cris-Tim, Matache Macelaru, Borsec, Cappy, Murfatlar, Cotnari, Olympia, Scandia, Salonta, Hochland, Therezia, Sadu, Horticons, Knorr, Boromir, Dobrogea, Nutline, Joe, Alpinia, ConservFruct, FiveStars si multe altele. Albinuta din Marea Britanie a inceput activitatea in Marea Britanie in martie 2010, cu scopul de a ajuta clientii sa dezvolte un stil de viata modern in modul cel mai eficient, pentru cei care nu au acces la un magazin romanesc din Marea Britanie. In prezent a intrerupt activitatea. 

Astazi, romanii din Marea Britanie pot vizita Carmangeria La Cumetri - deschisa in Dagenham, 28 Church Street, RM10 9UR, Anglia , ce ofera o gama variata de carne si preparate din carne. Aici simtiti gustul traditional si autentic romanesc de carnati proaspeti, kaiser, pastrama de porc, carnati afumati, sunca taraneasca, muschi de porc afumat, ceafa de porc afumata, pastrama de oaie, pastrama de curcan. Toate produsele sunt facute in magazin de maestrul macelar Silviu Traistaru. Produsele sunt afumate traditional. Program: Vineri, intre 10:00 - 19:00; Sambata, intre 10:00 - 19:00; Duminica intre 10:00 – 14:00. Pentru informatii si comenzi: 07440 454 014.