Orez tailandez pentru persoane si ocazii speciale
4.04.2017. Khao Sangyod Muang Phatthalung, IGP, este un orez din varietatea Sangyod Phatthalung, fotosensibil si cultivat in zone de campie.
4.04.2017. Khao Sangyod Muang Phatthalung, IGP, este un orez din varietatea Sangyod Phatthalung, fotosensibil si cultivat in zone de campie.
4.04.2017. ''Pizzoccheri della Valtellina”, Italia, sunt paste fainoase facute dintr-un aluat care contine cel putin 20 % faina de hrisca in amestec cu alte tipuri de faina.
3.04.2017. Proiectul ''Farminary'' de la Seminarul Teologic Princeton, SUA, integreaza educatia teologica cu agricultura durabila la scara mica.
Aproape 50000 de consumatori din Germania au votat cele mai bune magazine si supermaketuri ecologice din tara.
Intr-un raport realizat de Serviciului Agricol Extern al Statelor Unite se afirma ca cererea de produse ecologice pe piata romaneasca este in continua crestere.
31.03.2017. Branza „Brillat-Savarin” se produce in regiunile Brie si Bourgogne, Franta.
30.03.2017. Supermarket-urile Fukushimaya din Japonia, fondate in 1971, vand produse alimentare numai atent selectate.
Lintea, una dintre cele mai vechi legume, este bogata in minerale si proteine.
Gospodaria taraneasca trebuie privita ca un organism viu, integrat in mediul natural dupa legi rationale.
28.03.2017. Branza ca si produs traditional, trebuie sa fie obtinut din materii prime traditionale.
Satul Viscri, judetul Brasov este inclus pe lista celor mai frumoase destinatii turistice din lume.
27.03.2017. Tinerii din Elvetia, prefera produsele credibile, chiar daca au venituri mai mici.
Rozmarinul este secretul vietii lungi din satul Acciaroli, Italia.
24.03.2017. Agricultura ecologica nu face minuni dintr-o data, dar este un instrument important in efortul de a dezvolta agricultura durabila la nivel mondial.
Alimentele vegane si vegetariene sunt cele mai cautate produse la nivel mondial.
22.03.2017. Sambata, 25 martie 2017, sarbatorim cea de-a 10-a editie Earth Hour.
22.03.2017. In regiunile cu un deficit de apa, este necesar inainte de a infiinta fermele ecologice sa gasim solutii adecvate de udare a plantelor.
21.03.2017. „Paska janjetina” DOP, Croatia, este o carne proaspata obtinuta prin sacrificarea mieilor de lapte tineri, masculi si femele, nascuti pe insula Pag.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev