Turism viticol la Ostrov
Turismul viticol la Cramele din Ostrov, se aseamana cu cele din domeniile viticole italiene si frantuzesti.
Turismul viticol la Cramele din Ostrov, se aseamana cu cele din domeniile viticole italiene si frantuzesti.
"Raclette de Savoie" IGP, Franta, este o branza presata nefiarta, preparata din lapte de vaca.
,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.
Pozitia geografica si clima tarii noastre ofera conditii favorabile pentru cultura pomilor si arbustilor fructiferi.
Mancare traditionala din Banat.
La 1 februarie sarbatorim Sfantul Trifon (Trif Nebunul), care apara viile si livezile de omizi, lacuste, viermi, gandaci.
In gradina pe langa lucrarile specifice de ingrijire a solului, se efectueaza si lucrari privind aspectul general al spatiului.
Clatitele din fulgi de ovas fac parte dintr-un program de slabire pe termen lung, introducand treptat in alimentatie fulgii de ovaz.
Pentru orice turist, o cazare perfecta gasim intr-o casa tipica de fermieri din Toscana.
Frumoasele si coloratele globuri, pe langa faptul ca sunt deosebite, rezolva si problema stropitului.
Produse traditionale din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vrancea, Vaslui:
Produse traditionale din judetele: Arges, Bucuresti, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea:
Ferme bio din ROMANIA si STRAINATATE:
Palinca ungureasca a ajuns renumita in intreaga lume datorita ingredientelor de baza bogate in arome.
Firmei PROVIVO, din Satu Mare, a ales sa produca fructe, sucuri si alte produse ecologice care sa sustina un stil de viata sanatos si sa conserve natura si mediul ambiant.
Fondata in 1998 de Fabio Albiseti, producator italian din Chianti-Toscana, VINARTE a devenit un nume important in sectorul productiei de vinuri din Romania.
In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, a fost publicata o cerere privind sistemul IGP din domeniul calitatii al produsului „NOVAC AFUMAT DIN TARA BARSEI”.
Lactate si branzeturi realizate cu tehnologii traditionale din judetul Salaj, acceptate in Uniunea Europeana:
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev