Tabara Medieval pentru Copii 2017
1.06.2017. Copilul fericit are la dispozitie o saptamana plina cu amintiri de neuitat !
1.06.2017. Copilul fericit are la dispozitie o saptamana plina cu amintiri de neuitat !
31.05.2017. „Stupavské zelé”, DOP, este o salata de varza murata obtinuta prin fermentarea lactica a verzei crude cultivate fara niciun adaos de conservanti.
Sotii Perrine si Charles Hervé-Gruyer ne descriu aventura instalarii fermei lor bio-ecologice din Normandia.
Mangoldul este cunoscut si ca sfecla pentru frunze sau sfecla elvetiana.
Plantele aromatice, medicinale si parfumate vegeteaza bine in stancarii, gradini de piatra, in spatii insorite si pe terasele blocurilor.
Carne de vita din rasa sura maghiara „Magyar szürkemarha hús” IGP, Ungaria, se recunoaste usor datorita culorii sale rosu aprins inchis.
Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 27 aprilie 2017, orele 18, la Clubul Taranului, la conferinta Taranii, agricultura si subventiile: promisiuni si infundaturi.
26.04.2017. El Corte Ingles a lansat in orasul spaniol Valencia noul magazin La Biosfera.
25.04.2017. Carrefour a lansat COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, un proiect de anvergura, care aduce mai aproape producatorii agricoli si oamenii care apreciaza produsele romanesti de calitate, cu super gust si la preturi avantajoase.
20.04.2017. Guvernul statului Bengalul de Vest, India, si-a infiintat propriul restaurant ecologic in eco-parcul Kolkata.
18.04.2017. Ferma biodinamica este locul in care negociem relatia noastra cu natura.
Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.
In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.
7.04.2017. Miscarea ecologica din Goa, India, a dus la cresterea cererii pentru bomboanele de ciocolata raw.
„Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.
Mica gospodarie de munte se preteaza la cresterea vacilor in sistem extensiv, recomandabil in conditii de crestere cat mai apropiate de cele naturale.
Compostul este obtinut prin descompunerea naturala a resurselor organice in elemente nutritive stabile, usor de asimilat de catre plante.
Agricultura trebuie sa se fixeze numai pe viata insasi, care se gaseste in mica ferma familiara unde munca devine placuta si spirituala.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev