Tangoul argentinian
Tangoul a aparut in Argentina, in jurul anului 1880.
Tangoul a aparut in Argentina, in jurul anului 1880.
In unele tari, capsunul este considerat regele arbustilor fructiferi.
Sosul brun de busuiosc se poate servi peste rasol din carne de vita, carne de peste, omleta, preparate de vanat sau carnati.
In perioada de iarna plantele tinute pe balcon, terasa sau gradina in ghiveci sau containar incep sa se pregateasca pentru odihna, si au nevoie de mai putina apa si ingrasaminte.
Insula Printului Edward este cea mai mica provincie din Canada, intinsa pe 5 660 kmp, cu o populatie de 140 200 locuitori.
In Agnita, cea mai importanta localitatea din spatiul etnografic Valea Hartibaciului sunt renumite produsele dulci precum henclesul sau gogosile lolelor.
International Food Festival Street Stragusto celebreaza produsele alimentare de strada din Sicilia.
Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris) creste in gradini si la marginea lanurilor de grau.
Cu o creștere de 18,4 % fata de 2014, Spania a atins un nou record de aproximativ doua milioane de hectare cultivate ecologic.
„Burrata di Andria” IGP, Italia, este o branza tipica din regiunea Apulia, deosebita de celelalte branzeturi gratie tehnicii de prelucrare particulare.
Rulourile de curcan sunt o gustare indeala in meniul zilnic al Dietei South Beach.
Ridichile Raphanus sativus se dezvolta foarte bine in ladite pe balcon sau in fereastra.
In fiecare an, de Anului Nou, un obicei vechi de uratura are loc in cantonul Appenzell, Elvetia.
Anul Nou este marcat, in comunitatea romaneasca, de jocurile mimice cu masti de animale, de tip turca, brezaie, capra, malanca, strutul, etc.
Un obicei general, practicat de romani cu prilejul Anului Nou, este Plugusorul.
Cea mai raspandita sarbatoare in lume este Revelionul.
De Ignat, in mod traditional se taie porcul si tot gospodarul se apuca de pregatirea mezelurilor.
Produsul traditional ''Cebularz Lubelski", IGP, Polonia, are o forma circulara turtita, cu diametrul intre 5 si 25 cm si grosimea de aproximativ 1,5 cm.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev