Drumuri agricole ca-n Finlanda

Patru companii de varf din domeniul agrotehnologiei din Finlanda vor veni la Bucuresti pentru a-si prezenta cele mai recente produse si solutii la INDAGRA 2018, care se va desfasura in perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018.

Una dintre companiile care vor participa la INDAGRA este MPH Products, care ofera diferite lucrari de inginerie si servicii privind structurile de otel, proiectand si fabricand o gama larga de masini si utilaje metalice pentru agricultura, inclusiv gredere, pluguri pentru santuri, nivelatoare inelare, suflante pentru zapada, tocatoare, colectoare de bucati de lemn mici si remorci pentru baloturi.

Grederul 7.0 MPH Product este un greder tractat multifunctional de rezistenta pentru terenuri agricole si alte zone cu o latime maxima de lucru de 7 metri. Marile intreprinderi agricole din Romania isi pot eficientiza activitatile din punct de vedere al costurilor si al duratei. Grederul 7.0 MPH Product are cea mai buna mecanica a unghiului de rotire, iar Colectorul de bucati mici de lemn este un instrument inovativ si rapid pentru colectarea resturilor, bucatilor mici de lemn si materialelor plastice dintr-o zona extinsa. Impactul pozitiv asupra productivitatii se poate observa in special in cazul colectarii bucatilor mici de lemn de pe terenuri grele si din turbarii.

 

 


Cautare