Angst a lansat o gama produsa dupa retete romanesti consacrate. Aceasta gama a aparut din nevoia de a intari valorile si traditiile romanesti si de a le pastra si pentru generatiile viitoare.
Retetele sunt facute cu ingrediente simple, la indemana, care se pot gasi in gospodarie. Deocamdata, din aceasta gama fac parte urmatoarele produse: Crenvursti cu carne de vita, Cabanos, Ciolan presat, Parizer cu carne de vita, Muschi file afumat, Jambon afumat fara os si Salam Torpedo. Produsul de carne “parizer” este realizat de S.C. ANGST RO S.R.L. Buftea, Sos. Bucuresti - Targoviste, nr. 298, Jud. Ilfov. Angst este o companie producatoare de mezeluri cu capital privat romano-elvetian care detine 22 de magazine.
La fabricarea produsului Parizer se foloseste in mod obligatoriu bradt vita calitatea I (70%), slanina lucru (30%) si condimente care trebuie sa respecte la randul lor reteta si tehnologia de fabricatie, asa cum a fost omologat produsul. Reteta carne: carne vita calitatea I (se toaca prin sita de 3 mm) 60,00 kg; gheata 10,00 kg; sare amestec cu nitrit 1,12 kg; fosfat special pentru cuterare 0,315 kg. Carnea de vita se cuterizeaza cu sarea, fosfatul si gheata pana la obținerea badtului. Bradtul se lasa apoi la rece 3 ore. Reteta slanina: Slanina lucru (se toaca prin sita de 3 mm) 30,00 kg; gheata 5 + 5 kg; sare amestec cu nitrit 0,44 kg; piper negru macinat 0,05 kg; usturoi 0,15 kg; nucsoara macinată 0,03 kg; boia dulce 0,10 kg. Se cuterizeaza slanina lucru tocata cu gheata 1, pana la obtinerea unei paste omogene. Se adauga bradtul, condimentele pentru srot si gheata 2 si se cuterizeaza pana la omogenizare. In timpul cuterizarii se porneste vacumul. Pe urma produsul este fiert si afumat.