Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
Sapte societati din judetul Neamt au lansat, 19 produse traditionale. Din aceastea, majoritatea sant produse lactate.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.
In ultimii trei ani, la nivelul judetului Iasi au fost inregistrate 28 de produse traditionale.
Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.
Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Slow Food Cluj Transilvania si Centrul de Informare Turistica Turda au inaugurarea magazinului „Finomsaguri Ariesene” din Turda.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev