Produsele lactate “Gordon”, judetul Harghita

Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.

 Strategia comerciala a firmei consta in orientarea vanzarilor spre lanturi de supermarketuri, hypermarketuri si cash&carry (Metro, Selgros, Cora, Carrefour, Kaufland, Real, Auchan, Plus, Spar etc.), precum si spre zonele comertului traditional, retele de magazine locale si distribuitori. Managementul S.C. Gordon Prod S.R.L. acorda o atentie deosebita implementarii politicii referitoare la calitate si propune sa atinga urmatoarele obiective: satisfacerea cerintelor clientilor; imbunatatirea securitatii alimentelor prin implementarea si functionarea integrata cu sistemul de management al calitatii a sistemului H.A.C.C.P.; asigurarea pe termen lung a functionarii profitabile a firmei. Aceste obiective firma le realizeaza prin implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001.

Sistemul de management al calitatii implementat se refera la fabricarea cascavalurilor, barnzeturilor, topite si cremelor de unt pe baza de produse lactate si de condimente. Gordon Prod S.R.L.  a inregistrat iaurtul, sana si kefirul ca produse montane si alte 4 grupe de produse de lactate ca produse sacuiesti. Numele de GORDON vine de la dealurile inalte cu acelasi nume, din Harghita. De sus, de pe pasunile bogate in flori si ierburi rare, se mulge zilnic lapte cu un gust autentic de la vacutele celor peste 1000 de ferme gospodaresti. Astazi societatea Gordon Prod SRL se numara printre primii 10 producatori nationali de lactate. 

MAI MULT >>