Produsele lactate “Gordon”, judetul Harghita



Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. a fost infiintata in comuna Lupeni, Judetul Harghita, in anul 1993 cu capital 100% romanesc si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.

 

Strategia comerciala a firmei consta in orientarea vanzarilor spre lanturi de supermarketuri, hypermarketuri si cash&carry (Metro, Selgros, Cora, Carrefour, Kaufland, Real, Auchan, Plus, Spar etc.), precum si spre zonele comertului traditional, retele de magazine locale si distribuitori.

Managementul S.C. Gordon Prod S.R.L. acorda o atentie deosebita implementarii politicii referitoare la calitate si propune sa atinga urmatoarele obiective:

  • Satisfacerea cerintelor clientilor;

  • Imbunatatirea securitatii alimentelor prin implementarea si functionarea integrata cu sistemul de management al calitatii a sistemului H.A.C.C.P.;

  • Asigurarea pe termen lung a functionarii profitabile a firmei.


Aceste obiective firma le realizeaza prin implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001. Sistemul de management al calitatii implementat se refera la fabricarea cascavalurilor, barnzeturilor, topite si cremelor de unt pe baza de produse lactate si de condimente.


 


 

Sursa: www.gordonprod.ro