Premiul “Super Taste Award” pentru magiunul romanesc

Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.

Magiunul natural de prune Topoloveni a fost medaliat de International Taste&Quality Institute, din Bruxelles cu premiul „Superior Taste Award”. Magiunul natural de prune Topoloveni este un produs al companiei SC Sonimpex Serv Com SRL. In urma degustarii in orb (nu se cunosc produsele), facuta de 60 de bucatari cu prestigiu din intreaga lume, Magiunul natural de prune Topoloveni a convins ca este un produs de calitate, atat nutritional, cat si din punct de vedere organoleptic. Astfel, magiunul natural de prune Topoloveni devine primul produs alimentar traditional din Romania care primeste o astfel de distinctie din partea renumitului Institut.


International Taste and Qality Institute (iTQi) este cea mai importanta organizatie care promoveaza alimentele si bauturile de calitate, avand un juriu format din bucatari renumiti din Europa si din experti somelieri. „Superior Taste Award”, medalie pe care a primit-o si magiunul natural de prune Topoloveni, este o garantie a superioritatii produselor alimentare si un puternic instrument de marketing pentru cei care sunt distinsi de prestigiosul institut. Firmele medaliate pot folosi beneficiile aduse de premiu pe o perioada de trei ani. Juriul International Taste & Quality Institute - iTQi este unic in lume deoarece este selectat in urma unui parteneriat exclusiv cu organizatii culinare de renume, cu Association de la Sommellerie Internationale (ASI) si cu alti experti in arta culinara si a bauturilor. Toti chefii din juriu fac parte din echipele unor restaurante bine cotate in ghidul Michellin, premiul obtinut de Magiunul natural de prune Topoloveni, fiind cu atat mai important.