Carnatii si sunculita ardeleneasca - marca ToTo SRL, judetul Maramures


Carnatii si sunculita afumata din Maramures, au fost printre produsele preferate de bucuresteni la Targul National al produselor ecologice, traditionale si naturale, organizat in curtea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu Sisesti".

 

Producatorul maramuresan de produse traditionale din carne SC ToTo SRL a reusit sa vanda in numai doua zile aproape toata cantitatea de produse, fiind decis sa nu lipseasca de la editiile viitoare ale Targului.

 

"Ne dorim o locatie permanenta in care sa ne vindem produsele, dar care sa indeplineasca toate conditiile si sa fie profitabila pentru ambele parti, atat pentru producatorii traditionali, cat si pentru organizatori", a declarat pentru Agerpres reprezentantul ToTo SRL.

 

Principalel produse oferite de ToTo SRL sunt: carnati de casa, carnati picanti, sunculita ardeleneasca, piept ardelenesc, jambon afumat, jambon traditional, jambon fiert si afumat, slanina afumata, toba traditionala, caltabos, pastrav afumat.

 

Firma ToTo SRL, cu sediul in localitatea Lapusel, si-a inceput activitatea in anul 1993, initial avand o activitate de comert cu produse alimentare, iar astazi sunt cunoscuti ca producatori de carne si preparate traditionale din carne din zona Maramuresului. Domnul Tataran Ioan, proprietarul firmei, provine dintr-o familie de macelari din tata in fiu, iar tainele meseriei le-a mostenit de la tatal sau.


ADRESA: 437227, Lapusel, nr. 90/A, jud. Maramures

Telefon: 0262-288.848

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.