Produsele naturale Poienita Zarand
Poienita Zarand SRL este compania infiintata de Asociatia Fermierilor din comuna Petris.
Poienita Zarand SRL este compania infiintata de Asociatia Fermierilor din comuna Petris.
Dawn Broeder considera ca mancarea, gatitul si achizitionarea de alimente locale, sunt cele mai importante lucruri pe care le poate face, pentru comunitate.
Ingrasamintele verzi sau culturile verzi sunt plante care se incorporeaza in sol in scopul imbunatatirii proprietatilor acestuia.
Ecovillage de Pourgues este un sat ecologic activ din 2017.
Pornind de la imaginea rurala a Romaniei, se evidentaza ca avem peste 3 milioane de ferme sub 5 hectare.
Un sfert (25%) din toate produsele alimentare si bauturi, lansate in Germania in 2017, au fost ecologice sau au prezentat ingrediente ecologice.
Gourmeticus Academicum este un magazinul detinut de USAMV Cluj.
Rotatia in agricultura ecologica constituie un element tehnologic de baza prin care trebuie sa se realizeze un echilibru intre culturi.
In satele transilvanene, mai exista putinii crescatorii de bivoli.
Virtutile semintelor de dovleac au fost descoperite in cele mai vechi timpuri.
Instalatie biogaz de la Seini, Maramures, produce curentul electric pentru iluminatul public din gunoi.
Proiectul “Restaurarea pajistilor si trasee tematice in Angofa”, a fost selectat spre finantare de Asociatia Europeana de Conservare a Mediului (EOCA), iar castigatorul va fi desemnat in urma votului public.
Economia albastra reprezinta un model economic bazat pe utilizarea resurselor intr-un sistem „cascada”.
In Franta se poate manca excelent in restaurantele traditionale situate in spatiul rural.
Practicarea agriculturii ecologice necesita din partea fermierului cunostinte privind agricultura ecologica.
Bocage reprezinta o regiune de campie, pe care sunt dispersate ferme agricole si ecosisteme naturale, avand terenurile separate prin perdelele de arbori si arbusti.
Dr. Jane Goodall, cercetator, activist de mediu, ambasador al ONU a avut un discurs emotionant la targul mondial de alimente ecologice Biofach 2020.
Ideea de a planifica holistic pasunatul a inceput in anii 1960.
Este pentru prima data, cand fermierii suedezi isi prezinta produsele ecologice pe piata internationala la Targul de la BioFach 2020.
Producatorii din bazine legumicole consacrate, precum cele din Dolj, Braila, Buzau, Ialomita, Giurgiu recolteaza si livreaza catre consumatori cantitati din ce in ce mai mari de pepeni.
Noul comisar european pentru agricultura, Janusz Wojciechowski, se straduieste sa faca agricultura ecologica.
Parlamentul austriac interzice erbicidul total glifosat incepand din acest an.
Asociatia Nucifere Regia se intalneste periodic cu oamenii de afaceri din tara pentru a le prezenta noua investitie “Livada de nuci”.
Catina alba este fructul cel mai echilibrat de pe planeta si contine 190 de nutrienti bioactivi.
Suzanna Crampton ne ofera o privire asupra vietii ei de fermier din Irlanda, o tara cu un peisaj incarcat de istorie.
In Tara Lapusului, din Maramures se afla una dintre cele mai frumoase si mai noi sere cu rosii ecologice, din Romania.
In organizarea teritoriala a comunelor din Germania, prin trasarea retelei de drumuri se asigura accesul fiecarui fermier la noua parcela.
"Noi toti trebuie sa ne unim pentru mancare buna la preturi corecte, acces la pamant si un viitor mai bun pentru noi toti!" este mesajul transmis Congresului Organic European din Bucuresti, de catre organizatia internationala IFOAM.
Producatorul Greenlife Romania din Floresti, Cluj, isi propune sa promoveze germeni si lastari ca superalimente ale viitorului.
In 2018, cetatenii americani au cheltuit 52 miliarde de dolari (aproximativ 46,8 miliarde de euro) pentru alimentele ecologice si produsele naturale.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev