Soiul de roșii ecologice Betalux

Astăzi, majoritatea gospodinelor încearcă să cumpere tomate Betalux. Acest lucru se datorează faptului că dă roade deosebite și nu este deloc interesant pentru îngrijire.

Creată pentru cultivare în câmp deschis, selecția poloneză Betalux are toate calitățile necesare: creștere redusă; se maturizează devreme; fructele nu sunt mari si au o formă rotunjită. Până la două kilograme de fructe sunt recoltate din plantele cultivate în teren deschis. Este potrivit pentru alimente proaspete și conserve de casă si nu este necesar să fie fixat, ci trebuie să fie îndepărtate doar etajele inferioare la plantarea răsadurilor.

Roșiile Betalux sunt ideale pentru cultivarea în aer liber prin semant direct. Pentru ca pământul să înceapă să se încălzească, trebuie să pregătiți în prealabil un pat cald. Înainte de a semăna roșiile Betalux, solul este udat cu o soluție caldă de permanganat de potasiu. Găurile sunt realizate într-un model de scândură, în fiecare dintre ele sunt așezate cinci semințe, acoperite cu pământ de un centimetru și jumătate si udate cu apa calduta. Fiecare gaură trebuie acoperită cu o sticlă de plastic tăiată la fund. Sub un astfel de adăpost, atât căldura cât și umiditatea sunt bine păstrate, astfel încât roșiile Betalux nu trebuie să fie descoperite până când apar lăstarii. Plantele în exces trebuie scoase și transplantate. Soiul de roșii Betalux, se udăm de patru ori pe sezon: când plantăm, o săptămână după plantare și încă de două ori în iulie. Dacă vremea este caldă, va trebui să udam din belsug, o dată pe săptămâna, seara, la rădăcină si nu pe frunze. Dacă au fost deja aplicate suficiente îngrășăminte înainte de plantare, atunci putem adăuga doar infuzie de gunoi de grajd și cenușă, sau o infuzie din plante cu cenușă de mai multe ori, pe vegetatie.


 


 


Cautare