Indicatia geografica protejata „Szentesi paprika” desemneaza fructele, cultivate in sera, produse de tipurile si de soiurile de ardei (Capsicum annuum).

Read More

Pogacele “TEPERTOS POGACSA” la comercializare poarta eticheta de „produs traditional maghiar”.

Read More

Dansul popular Csardas isi are originea in Ungaria si a fost popularizat de catre muzicantii romi (Cigany) in tarile invecinate inclusiv in Romania.

Read More

 

 

Csabai kolbász” sau „Csabai vastagkolbász”, produs IGP, Ungaria, se prepara din carne tocata si slanina tare, provenite de la animale ingrasate pana la o greutate de cel putin 135 kg.

Read More

Cultivatorii de ceapa din regiunea Mako, Ungaria, au obtinut o varietate de ceapa, de buna calitate, cu denunumire de origine DOP.

Read More

Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.

Read More