Superfructul aronia
Superfructele de aronia au capatat o atentie crescuta in ultimii ani datorita efectelor benefice asupra sistemului imunitar.
Superfructele de aronia au capatat o atentie crescuta in ultimii ani datorita efectelor benefice asupra sistemului imunitar.
Sopa da Pedra de Almeirim” este o specialitate (STG) preparată din legume, în special fasole și cartofi, și din carne de porc (picioare, obraji, șuncă și cârnați).
Brânza lui Vodă, produsă de Căşăria Petruvio a lui Viorel Trifan a obţinut medalia de argint la concursul "International Cheese Awards 2016".
„Wrångebäcksost”, DOP Suedia, este denumirea unei brânze cu pasta semitare fabricată din lapte integral de vacă tratat termic ecologic.
Astăzi, majoritatea gospodinelor încearcă să cumpere tomate Betalux. Acest lucru se datorează faptului că dă roade deosebite și nu este deloc interesant pentru îngrijire.
„Amatriciana Tradizionale” STG, Italia, este un preparat alimentar obținut printr-o metodă de producție străveche din zona Amatrice și din ingrediente specifice (roșii, gușă de porc) care determină caracteristicile produsului.
Hrušovský lepník IGP, Slovacia, este o plăcintă rotundă sau pliată în jumătate, cu un diametru de 25-35 cm, făcută din faina de pâine si coapta în cuptor de piatră.
Plastic Bank ajută la prevenirea pătrunderii deșeurilor de plastic în oceane și da putere comunităților să prospere.
„Zagorski štrukli”, IGP, Croatia, sunt produse de panificație preparate din făină de grâu fină, brânză proaspătă din lapte de vacă, smântână fermentată, ouă, ulei, apă și sare.
„Plăcintă dobrogeană” IGP, este un produs de patiserie copt, precopt congelat sau crud congelat, făcut din foi de aluat umplute cu brânză sărată (telemea) amestecată cu caș și ouă.
Ceaiul oolong este unul dintre cele mai speciale ceaiuri care ne pot ajuta pe mai multe planuri.
Retailerul organic Dennree și-a putut extinde în continuare creșterea față de anul precedent în 2021.
Casa Răzeșului se află în localitatea Drăgoiasa, la 27 km de statiunea Vatra Dornei, drumul spre Panaci și are facilități Ultra All Inclusive.
Mici de casa atestați cu logo-ul national în România.
Mancare de post.
Pastisul este un aperitiv esential in Provence, ce apartine unei familii de lichioruri ce au la baza anasonul, printre care ouzo, arak, raki, sambuca si mastika.
“Nijolės Šakočienės šakotis”, IGP, Lituania, este un produs de brutărie festiv de forma unui con înalt, gol în mijloc, trunchiat, cu „ramuri” ascuțite de diferite dimensiuni.
„Maranho da Sertã” IGP, Portugalia, este un cârnat fabricat din stomac de capră sau de oaie (denumit „bandouga”) umplută cu un amestec de ingrediente.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev