Statiunea balneoclimatica Covasna
Statiunea este situata la contactul versantului apusean al Muntilor Vrancei, cu depresiunea Barsei.
Statiunea este situata la contactul versantului apusean al Muntilor Vrancei, cu depresiunea Barsei.
Cramposia este un vin alb de consum curent, obtinut din soiul autohton de struguri cultivat in podgoriile Dragasani, Segarcea, Samburesti, Stefanesti.
Poienita Zarand SRL este compania infiintata de Asociatia Fermierilor din comuna Petris.
Ingrasamintele verzi sau culturile verzi sunt plante care se incorporeaza in sol in scopul imbunatatirii proprietatilor acestuia.
Vinurile Chozas Carrascal, DOP, Spania sunt vinuri minerale cu aroma de pamant
Salata greceasca sau salata horiatiki este o salata populara in bucataria greaca, facuta cu branza feta.
CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020
De 1 iunie 2020 s-a deschis terasa recent construita si anexata restaurantului Casa Pastravarului.
Principale lucrari agricole de sezon in luna iunie, in legumicultura.
Ecoturismul este o forma de turism desfasurata in arii naturale, avand scopul de a cunoaste natura, cultura locala, de a proteja mediul.
„Brousse du Rove” DOP, Franta, este o branza de capra prezentata sub forma de cornet.
Culturile asociate de legume se pot face in gradina de langa casa.
Bucataria sanatoasa recomanda reteta de chiftelute cu ciuperci
Statiunea Techirghiol este situata pe malul nord-vestic al lacului Techirghiol.
„Pan gallego” DOP, Spania, este o paine cu coaja crocanta, cu miezul moale si cu alveole numeroase si neregulate.
Visani este un vin alb de calitate superioara, obtinut pe plaiurile localitatii Visani-Iasi.
Sneem Black Pudding este un sangerete traditional, neambalat in forme si preparat in tavi la cuptor.
Vin obtinut din soiuri de struguri cu acelasi nume, originar din Franta.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev