Ziua Recoltei la Forest Retreat & Spa

     Ziua Recoltei este o ocazie specială de a sărbători magia toamnei și bogăția roadelor sale, între 25 și 27 octombrie la Forest Retreat & Spa, judetul Valcea.

       Ziua Recoltei este o sărbătoare în care toată lumea se bucură de recoltele câmpului. Cel mai adesea, acest moment al anului este sărbătorit în școli, în biserici, în piețe și în ferme. Această zi, deși poate părea nesemnificativă în zilele noastre, avea o însemnătate uriașă în trecut. Au fost vremuri în care fiecare popor se hrănea cu ceea ce cultiva, comerțul nu era liber și nu era deloc ușoară procurarea alimentelor pe timp de iarnă. Astfel, fermierii adunau roadele de pe câmp și din grădini înainte să sosească anotimpul rece. Momentul în care toate roadele cultivate de-a lungul anului erau recoltate trebuia marcat cu o zi a recoltei, privit ca prilej de bucurie.

   Tocmai de aceea, sunteti invitati sa imbrățișati frumusețea toamnei într-un sejur de neuitat la Forest Retreat & Spa, sat Oveselu, comuna Maciuca, judetul Valcea, la Ziua Recoltei, unde veți fi răsfățați cu două nopți de cazare, pensiune completă și acces la toate facilitățile: piscină interioară, saune umede și uscate, salină, zonă de relaxare și sală de fitne in perioada 25-27 octombrie. În mijlocul unui peisaj autentic românesc, vă așteaptă un prânz tradițional savuros, cu preparate la ceaun și proțap de berbecuț, pe 26 octombrie 2024, urmat de un foc de tabără. Pentru o relaxare deplină, este inclus un masaj de relaxare de 30 de minute și un masaj feet reflexo ritual de 45 de minute. Toate acestea vor fi acompaniate de muzică live, care va desăvârși atmosfera de sărbătoare.


Cautare