28-29 mai 2011, Targul de produse traditionale si ecologice SibiuMuzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului gazduieste, in ultimul week-end al lunii mai, sambata si duminica, 28 si 29 mai 2011, a cincea editie a Targului de produse traditionale si ecologice, cu desfasurare intre orele 10-18.

 

Si de aceasta data vor fi expuse spre degustare si cumparare produse traditionale atestate apartinand unor producatori din judetele Sibiu, Alba si Mures.

 

Targul este menit sa sprijine micii fermieri, deocamdata pe o arie mai restransa, urmand ca in viitor sa se adreseze zonei 7 Centru.

 

Scopurile organizarii acestor evenimente sunt promovarea fermierilor si producatorilor de specialitati traditionale de calitate cat si prezentarea produselor atestate traditional de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

 

Organizatorii evenimentului sunt: Directia pentru Agricultura Judeteana Sibiu, Asociatia producatorilor de produse traditionale si ecologice Marginimea Sibiului si Complexul National Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu si sustinerea celor de la ADEPT. Cum acest targ are loc foarte des, Muzeul Astra vine in intampinarea doritorilor si le pune la dispozitie abonamente lunare in valoare de 40 lei (pentru sot, sotie si copiii pana în 18 ani), de 20 lei pentru familiile in care sunt si bugetari (in acest sens fiind necesara o legitimatie de serviciu sau adeverinta), iar pentru elevi si studenti de doar 7.5 lei.

 

 

Sursa: www.tribuna.ro