Delicatese din Poiana Fermecata
POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.
POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.
Preparatele traditionale ialomitene sunt prezentate anual intr-un concurs organizat „La Casa Tudorii”.
Microberariile sunt fabricile de bere artizanala, care in tari precum Italia, Franta, Cehia sau Spania au ajuns la cateva sute sau chiar mii de unitati.
Un exemplu de afacere dezvoltata prin fonduri europene este cofetaria ANIRA.
Produsul traditional turcesc Pide a fost prezentat la Targul National de Produse Ecologice, Traditionale si Naturale de Lucia Irescu, din Medgidia.
Piata de produse de manufactura romanesti a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii 5 ani, atat romanii, cat mai ales strainii, devenind din ce în ce mai interesati de produsele autohtone.
Produsul romanesc ''Carnati de Plescoi'' IGP.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anuntat ca a atestat pana in prezent 386 de produse traditionale.
Daca doriti sa degustati bunatatile traditionale ZIMBRIA, producatorii din Galati au pregatit, in magazinele deschise in Bucuresti, adevarate surprize.
Romanii consuma de cinci ori mai multe produse autohtone premium in perioada Sarbatorilor Pascale.
Sectorul de producerea conservelor din legume este bine reprezentat in judetul Galati, de catre SC Contec Foods Srl Tecuci.
Aaylex si COCORICO, au fost prezenti la cea mai importanta Expozitie alimentara din Marea Britanie – IFE 2015
Societatea S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 1.04.2008 fiind preluată Divizia Agro de la S.C. Oltchim S.A. sub denumirea Avicola Babeni.
Prepararea casului afumat, se face dupa o reteta traditionala locala la Manastirea Aninoasa, judetul Arges.
S.C. DRU AGRO S.R.L., cu sediul in localitatea Galati ofera zilnic preparate din carne si lapte.
Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a inmanat primele atestate de retete consacrate unor producatori din industria de morarit-panificatie si din industria carnii.
S.C. LACTATE NATURA S.A. Dambovita a luat fiinta in 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dambovita.
Comuna Svinita, Mehedinti, se mai numeste si “taramul smochinelor”.
Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.
Vedeta targurilor de produse traditionale din Bucuresti este Floarea Vasile, singurul producator omologat de paine la test.
Ferma de lapte, pe numele ei oficial "Agroindustriala Pantelimon" , cunoscuta de multi sub numele de "Ferma doctorului Petcu", este una dintre cele mai vestite din Romania.
La cea de-a cincea editie a Festivalului Raciturilor care s-a desfasurat in data de 12 octombrie 2013 in localitatea Pestisani, piftia “cu cap de pastrav” a fost supriza festivalului.
Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.
Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi
Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.
© Copyright 2021 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev