Fructele de padure se pot valorifica si sub forma unui produs unic cu gust rafinat cum este vinului handmade Berry Wine.
Utilizand doar tehnici traditionale, vinul creat din mure, de producatorul Abund Berry, are un gust dulce, puternic aromat si se savureaza in mod ideal la o masa cu branzeturi, ciocolata neagra sau orice alt desert. Vinul Berry Wine contine alcool 12% si se consuma la temperaturi cuprinse intre 8 si 12 grade Celsius. Are valabilitatea pana la 10 ani.
Vinul din mure Abund Berry, s-a nascut din fructele de padure cultivate pe o plantatie de cinci hectare din Ticleni, judetul Gorj, de catre tanarul antreprenor Ionel Burtea. Plantatia a fost realizata in 2015, iar infintarea unui hectar la costat aproximativ 20.000 de euro. Afacerea cu fructe de padure, se va extinde datorita rezultatelor bune obtinute in 2017, prin valorificarea fructelor de padure si a celor 3000 sticle cu vin de mure.