De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lui octombrie, un local rustic confortabil cu mai multe sali si terase ofera pastrav afumat la gratar, paine de casa cu ceapa si trei sortimente din cea mai buna bere bavareza.
Restaurantul este situat in Urthal 9, 83342 Tacherting, Germania.
Spre restaurant se coboara printr-o padure deasa de arbori.
Karl Seidl a construit restaurantul in 1976 si a fost o gazda primitoare, avand talent inascut pentru improvizatii si idei ingenioase, fiind, in acelasi timp, si o persoana deosebit de sociala. Astazi, afacerea este condusa de Elisabeth Seidl, sotia sa si cei doi copii (Ingrid si Willy).
Fiecare consumator, primeste, la inceput, o bere rece din grau si o mica paine de casa cu ceapa, foarte gustoasa, iar apoi, impachetat in hartie de copt, un gratar de pastrav afumat, condimentat dupa o reteta proprie, alaturi de o jumatate de lamaie in staniol. Secretul banatatii, este pazit cu strasnicie de 40 de ani, iar cine indrazneste sa divulge secretul va fi pus pe gratar!
Restaurantul Zum Fisch Kare are un renume gastronomic deosebit. Filele ingalbenite ale cartii de oaspeti sunt pline cu impresii excelente ale vizitatorilor din Africa de Sud, Noua Zeelanda, Franta, China, Israel, Argentina, Texas (SUA) sau din orase precum Paris, Sydney, dar si cu poezii sau desene Fischgrill.