Targul de distractii din Dusseldorf

Dusseldorf, al patrulea in lume la capitolul putere financiara si calitatea vietii, este un oras cu numeroase festivaluri si targuri traditionale.

Dusseldorf este orasul din Germania cu cel mai avansat nivel de trai. Singurele orase europene care au reușit sa il depaseasca sunt Viena si Zurich. Desi este un oras cu o industrie puternica, este cunoscut si pentru milioanele de vizitatori care sosesc anual la targuri si expozitii de traditie. Centrul istoric e intesat de cladiri care pastreaza intocmai arhitectura din anii 1400, iar locuitorii isi amintesc cu placere de tot ce a fost Evul Mediu.

Exista numeroase festivaluri dedicate tintasilor medievali, simpli negustori si locuitori ai orasului, care au devenit aparatorii cetatii. Aici se organizeaza cel mai popular targ de distractii al verii, ce atrage peste 4 milioane de turisti. Este una dintre cele mai mari petreceri din Germania si are loc in luna iulie pe malul stang al Rinului, in perioada 13 - 22 iulie 2018. Programul este variat, plin de evenimente, care se incheie cu un grandios spectacol de artificii.

 

 


Cautare