Salata verde de post
Salata verde se spala bine, frunza cu frunza, asa incat sa nu ramana urme de pamant, apoi se taie fasii sau se rupe cu mana si se pune la scurs.
Salata verde se spala bine, frunza cu frunza, asa incat sa nu ramana urme de pamant, apoi se taie fasii sau se rupe cu mana si se pune la scurs.
Romania a ratificat Conventia Patrimoniului Mondial pe 16 mai, 1990. Incepand cu luna august 2010, aceasta are sapte site-uri in Patrimoniului Mondial, dintre care una in categoria situri naturale, iar restul de sase in categoria situri culturale.
„Pastel de Chaves”, IGP, este un produs de patiserie in forma de semiluna, facut din coca de foietaj fin, umpluta cu un amestec pe baza de carne de vitel tocata.
Piata de produse de manufactura romanesti a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii 5 ani, atat romanii, cat mai ales strainii, devenind din ce în ce mai interesati de produsele autohtone.
Conform traditiei populare romanesti luna iunie este denumita Ciresar, Ciresari, Cireseri, Ciresel sau luna cireselor.
Un grup de comercianti de produse ecologice din Germani au vizitat Sri Lanka, unde micii fermieri cultiva ananas, mango, papaya, nuci de cocos si alte fructe tropicale in ferme gestionate organic.
Dansul irlandez este un dans traditional care poate fi atat dans de societate cat si dans de performanta.
Chourica de Carne de Melgaco (IGP) Portugalia, este un carnat afumat, maturat la rece, in forma de potcoava, obtinut din carne de porc provenita din spata, fleica, resturi de fasonare si grasime de porc.
Valsul vienez este cel mai vechi dans de sala dintre dansurile actuale.
Soiurile de struguri care pot fi folosite pentru obtinerea vinurilor cu indicatie geografica DEALURILE MOLDOVEI sunt urmatoarele:
Suedezii traiesc foarte bine in armonie cu ritmurile naturii, iar Midsummer este ocazia ideala pentru a incepe scurta vacanta de vara.
Cumbia este un dans a carui ritm este dat de trei aspecte culturale diferite: cel indigen, cel african si cel spaniol.
Dansul popular olandez este asociat cu sabotii care limiteaza practic miscarile de dans.
„Hollandse geitenkaas” este o indicatie traditionala, geografica IGP, pentru o branza cu pasta semitare produsa in Tarile de Jos, un produs maturat natural sau in folie, cu un mod de preparare asemanator cu cel al branzei Gouda, fabricata din lapte de capra provenit de la exploatatii de crestere a caprelor stabilite in Tarile de Jos.
Gradinile ornamentale si de zarzavat au primit in Germania, denumirea de Schrebergärten.
Labirintul Povestilor – este un ecoparc construit de extraterestii si impodobit cu povesti de catre echipa de tineri actori amatori din satul Dragus!
Galbenelele sunt cele mai minunate plante de companie pe care le putem planta in gradina, pentru a combate daunatorii.
Denumirea „Pöllauer Hirschbirne” DOP, Austria, se aplica numai perelor pentru cidru neprelucrate din soiul „Hirschbirne” (soi regional vechi), precum si perelor uscate si sucului de fructe nefermentat, obtinute din aceste fructe.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev