Restaurant cu specific local romanesc - Hanul Dacilor
Restaurantul cu specif local pune in valoare bucataria specifica unor zone geografice din tara.
Restaurantul cu specif local pune in valoare bucataria specifica unor zone geografice din tara.
Frunzele de ceapa verde au rolul de curatire a organismului si sunt recomandate in special primavara.
Vanzarea directa, reprezinta cel mai important canal de vanzare atat pentru consumator cat si pentru fermierul ecologist.
Placintele Domnesti din republica Moldova sunt oferite bucurestenilor prin lantului de restaurante La PLACINTE.
Dumnezeu a facut si a prevazut toate alimentele de care urma sa avem nevoie, inainte de a ne naste.
Conferinta HIGH NATURE VALUE este un eveniment despre comunitatile rurale, practicile agricole si produsele alimentare din zone cu natura bogata din Romania, precum Transilvania sau Maramures.
Spre a putea fi folositi in regim de cura, strugurii trebuie sa fie copti, adica sa aiba gust dulce.
Alheira de Mirandela IGP, Portugalia, este un carnat traditional afumat cilindric, in forma de potcoava.
Portugalia cu 800 km de taram de vis si 12 insule, are o pasiune ancestrala pentru ocean, caci aici Atlanticul intalneste Europa.
Steve Pincus si Beth Kazmar din Evansville, Wiscontin, au fost declarati fermieri anului la a 27 Conferinta anuala de agricultura ecologica din SUA.
Cel mai cunoscut in lume este tipul de vin Chardonnay sec, un vin amplu si onctuos, cu arome fructate.
Lumina soarelui ajuta sanatatea daca ne expunem cu moderatie.
Statiunea balneoclimaterica Lipova este situata intr-o zona colinara, la 3 km de orasului Lipova si 30 km de municipiul Arad, intr-o regiune paduroasa, pe valea paraului Sistarovat.
POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.
Denumirea „Polvorones de Estepa” IGP, Spania, se utilizeaza in mod traditional pentru a desemna un tip de dulciuri de Craciun fabricat in Estepa.
Ecocert este un organism de inspectie si certificare care isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardul international ISO Ghid 65 (EN 45011).
Pelinul este un produs natural, traditional romanesc, obtinut prin adaugarea in vin a unor ierburi si fructe, componenta principala fiind pelinul.
Targul national al mierii este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev