Vinul de Dobra
Vinul de Dobra, Satu Mare este apreciat pentru calitatile deosebite oferite de conditiile climatice si geografice ale zonei.
Vinul de Dobra, Satu Mare este apreciat pentru calitatile deosebite oferite de conditiile climatice si geografice ale zonei.
Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.
Sfanta Cuvioasa Parascheva, este sarbatorita in ziua de 14 octombrie si foarte multi pelerini obisnuiesc sa vina la Iasi sa se inchine la moastele Sfintei.
Pieptul de pui cu ghimbir este o mancare dietetica destinata celor care vor sa ajunga la greutatea ideala.
Agroturismul in Maramures are o atractie foarte mare la turistii romani si straini.
In inima orasului Tokyo, pe terasele hotelului New-Otani, trandafirii infloresc de 4 ori pe an gratie deseurilor menajere.
Agroturismul este unul dintre sectoarele cu cea mai rapida crestere din industria eco-turistica.
Stela Zamoiu este o taranca din satul Dambroca, judetul Buzau care a pus bazele unui grup de producatori de seminte traditionale.
In multe tari ale lumii a fost dovedita o uimitoare crestere a productiei de peste avand legatura cu cresterea ratelor.
Pentru un gradinarit inteligent se vor cumpara intotdeuna produse de calitate.
Masivul Calimani este cel mai mare crater vulcanic stins din tara cu un diametru de circa 10 km.
Salatele necesita un spatiu restrans si cresc repede, de aceea sunt ideale pentru cultivare in balcon.
Portile secuiesti din comuna Bradesti, jud. Harghita au fost declarate monumente de arhitectura populara de interes national.
In valea numita „Axion Estin”, traia un mare sihastru care avea ucenic un calugar tanar, pe care-l crestea, ca sa ramana in chiliuta lui.
Tocatorul de gradina se utilizeaza pentru maruntirea ramurilor, cocenilor si a altor resturi vegetale, la dimensiuni de 3-5 cm, pentru a deveni un material mai accesibil pentru bacterii, ciuperci, rame si gandaci.
In bucatarie strugurii pot fi folositi sub forma de mancare sau bautura inclusiv sub forma de coctail.
„Saucisson sec d’Auvergne” este un carnat fermentat si apoi uscat, compus dintr-un amestec de carne de porc tocata, sarata, si codimentata cu mult usturoi.
Pozitia geografica unica a Siciliei creeaza conditiile naturale pentru obtinerea unui ulei de masline extravirgin cu caracteristicile chimico-fizice deosebite.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev