Apa minerala Tusnad

Apemin Tusnad a luat fiinta in anul 1999 prin divizarea societatii Perla Harghitei si a devenit in scurt timp o firma renumita pe piata apelor minerale din Romania.

Apemin Tusnad ofera o apa minerala pura, asa cum izvoraste din Muntii vulcanici Harghita, in conditii de calitate si siguranta. Apele minerale imbuteliate de Tusnad izvorasc din adancul Muntilor vulcanici Harghita, intr-o zona curata, cu aer proaspat, cu paduri de brazi dese si umbroase. 

Valori: calitatea crescuta a produselor; respect pentru mediul inconjurator; responsabilitate pentru comunitate;protejarea resurselor naturale; implicare activa in educatie pentru sanatate; inovatie in tehnologie; armonie si dezvoltare. Apemin Tusnad se implica activ in actiuni de promovare a unui stil de viata sanatos, in armonie cu mediul inconjurator. Compania este sustinatorul unor echipe sportive profesioniste din zona Harghita (Tusnad Cycling Team, Hockey Club Csikszereda, Asociatia Turbulencia) si al unor manifestari sportive de anvergura internationala (Supermaratonul Secuiesc, Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc).

 

SC Apemin Tusnad SA >>