TARGUL CU BUNATATI

"Targul cu Bunatati" ii aduna laolalta pe producatorii traditionali, cei care aduc produsele acelea romanesti, facute asa, "ca la mama acasa", la targurile traditionale  din Sinaia, Campina sau Ploiesti.

Ce ziceti de niste borcane cu zacusca, gemuri, magiunuri si dulceturi, scoase chiar acum din camara bunicii, de niste ciuperci murate in fel si chip, si de muraturile asortate de gospodari, exact pe gustul vostru? Da' de niscaiva cozonaci, pasca, paine si pogacele de tot felul, de niste feerice castele pentru printese, proaspat coapte din turta dulce, menite sa-i bucure pe cei mici si sa-i faca sa viseze pe cei mari ?

Si pentru romanul neaos aducem la fiecare editie produsele si preparatele din carne de miel sau de purcel care vor sta la loc de cinste langa felurite branze si branzeturi, insotite de carnaciori trasi in mat de oaie in cele mai inalte stane sau facuti din carnea unui urs luat de cu zori de vanator in catarea flintei sale. Ei, si dupa atata mancare, parca merge si un vin curat sau o palinca, si, de ce nu, la reveneala, o palinca cu miere si propolis, ca sa o puteti lua a doua zi de la capat :) Si daca nu va reveniti, o cura cu miere de la Targul cu Bunatati o sa fie binecuvantare :)

MAI MULT >>