20000 de vizitatori sunt asteptati la GASTROPAN 2013


Gastropan 2013, unul dintre cele mai importate targuri din domeniul panificatiei se deschide astazi, 11 aprilie, iar pana in data de 14 aprilie toti cei care activeaza in sectoarele panificatie, cofetarie si alimentatie publica pot participa pentru a afla noutatile din domeniu.

Expozitia se desfasoara anul acesta pe o suprafata de peste 10.000 mp, la centrul Exporom din orasul Pantelimon - Ilfov. La eveniment sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori, potrivit estimarilor organizatorilor. Participa peste 130 de expozanti din Romania, Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia si Ungaria.

Publicul este asteptat de catre expozanti cu o serie de noutati, produse si tehnologii inovatoare, campanii de degustari, demonstratii practice, lansari de noi concepte sau oferte speciale valabile pe perioada targului.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor beneficia de transport gratuit intre statia de Metrou Republica și Exporom, autobuzele plecand in fiecare jumatate de ora in intervalul 09.00 – 18.30.

 

IMAGINI VIDEO >>