„Targul cu bunatati, 8 -10 aprilie 2011, Campina, judetul Prahova 

"Targul cu Bunatati" se va opri in acest week-end la Campina, in centrul civic „la soldat”, in perioada 8-10 aprilie, cu aceeasi producatori traditionali, dintre cei care fac produse romanesti "ca la mama acasa" si mestesugari iscuti care au incantat sinaienii si turistii care au trecut prin Sinaia, saptamana trecuta. 

Cosurile vor fi incarcate de branzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie si porc de la Lapusel si Miercurea Ciuc, cozonaci, ciocolata de casa din Arad, gemuri si dulceturi argesene, miere, vin si palinca de Zalau, vestita turta dulce din Bascov, paine, fructe uscate, kurtos si delicioasele langosi.
 

Ca si la Sinaia, mesteşugarii din Corund care impletesc si olaresc cu atata maiestrie lucruri de trebuinta caselor de gospodari, bucovinenii care incondeiaza oua sau care picteaza minunat icoane pe sticla, dar si cei care tes vestitele ii de Breaza, nu vor lipsi de la targ.
Un sprijin substantial l-am avut din partea Primariei Municipiului Campina, alaturi de Consiliul Local Campina, iar parteneriatul cu Asociatia producatorilor de produse traditionale Salaj ne va aduce producatorii adevarati si in viitoarele editii.
 

Targul cu Bunatati” va poposi in periada 20-23 aprilie si in Ploiesti la Galeriareal, care ne este partener in organizarea la Ploiesti, incepand cu aceasta editie, luna de luna, a targului de produse traditionale romanesti si mestesugaresti.
 

Pentru mai multe detalii:

 

Anghel Constantinescu & Asociatii

 

0722 568 096

 

anghleconstantinescu@yahoo.com