Bunatati si dichisuri adevarate la Ploiesti

19.10.2017. Incepad de joi, 19 octombrie pana sambata, 21 octombrie, in centru, in parcul din fata Halelor Centrale, ii puteti intalni pe producatorii si artizanii de la Targul cu Bunatati si Dichisuri care vor aduce, produse naturale, dupa retete traditionale si obiecte lucrate manual.

Cumparatorii vor gasi branzeturi untoase, urda si cas, cascaval si cascavea, burduf in coaja de brad, slana, afumata sau tinuta la bait cu mult usturoi, preparatele din carne de vita sau de porc, afumate natural, carnati, jumeri, coaste.

Serbeturile facute ca pe vremuri, dulceturi si siropuri, adevaratul magiun fara zahar, miere, tincturi si ceaiuri. Retetele sunt autentice, de prin toate zonele tarii: Topoloveni, Scorteni, Gligaru, Fundata, Zagra, Bran, Bughea.

Artiștii handmade vor aduce cadouri inedite, multe obiecte inmiresmate de lavanda proaspat culeasă, bijuterie contemporana din portelan pictata cu aur si argint coloidal, bijuterii din pietre semipreţioase, decoraţiuni, accesorii din piele, îmbrăcăminte pentru copii, ii autentice, săpunuri naturale. Program targ: Joi - vineri: 8.00 – 19.00 si sambata: 8.00 - 16.00