Targul cu Bunatati sarbatoreste Sf Andrei si Ziua Nationala a Romaniei la Sinaia

Unde altundeva sa sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei, daca nu la Sinaia, orasul regalitatii, cu istorie si atmosfera de poveste?

De sambata 29 noiembrie pana luni, 1 decembrie, Targul cu Bunatati isi va deschide portile in centrul statiunii Sinaia, chiar in fata fostului sediu al Postei.

Veti putea gasi in Targ preparate romanesti, naturale, facute de romani adevarati din zona Fundata, Cartisoara, Bascov, Mizil, Poienii de Jos, Dealu Mare, Vartec, Voinesti. Dupa ce veti degusta, nu veti avea cum sa rezistati sa nu cumparati cate ceva. Veti avea de ales intre branzeturi si carnuri afumate, miere si palinca, vinuri, ceaiuri si tincturi, turta dulce, ciocolata de casa, dulceturi, serbeturi si zacusca, suc de mere si sfecla.

Si pentru ca in acest week-end mai avem o mare sarbatoare, cea a Sf. Andrei, veti avea de unde sa alegeti un cadou facut cu suflet si multa migala. In primul rand, pentru obiceiul graului pus la incoltit va recomandam sa cumparati papusile umplute cu grau, numai bun de incoltit. Pentru sarbatoritii zilei de duminica veti gasi bijuterii, accesorii din blana, mici obiecte de décor, figurine din ciocolata, mici obiecte din sticla pictate manual, globuri din sticla pentru bradul de Craciun tot manual pictate, tapiserii facute la razboiul de tesut. Unii dintre artistii prezenti la Targul cu Bunatati vor avea la vanzare mici obiecte pe care sa le purtam cu mandrie de Ziua Nationala: insigne cu tricolor, stegulete, inele cu tricolor. Imaginatia artistilor veti vedea, este uimitoare.

Eveniment organizat cu sprijinul Primariei Orasului Sinaia.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati!


 

Veronica Constantinescu

Targul cu Bunatati

  • 0722 568 096
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • www.targulcubunatati.ro
  • http://www.facebook.com/targulcubunatati