Societatea S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 1.04.2008 fiind preluată Divizia Agro de la S.C. Oltchim S.A. sub denumirea Avicola Babeni.
Pusa in functiune in 1978 Societatea este situata in localitatea Francesti, la 20 km distanta de Ramnicu Valcea, fiind o unitate cu profil industrial zootehnic, ce are ca obiect de activitate cresterea pasarilor(CAEN 0147) S.C. Avicarvil S.R.L.- Francesti face parte dintr-un grup de firme deja consacrate din judetul Prahova, dintre acestea le mentionam pe: “S.C. Carmistin S.R.L.”- firma de import - export carne “S.C.Ana si Cornel S.R.L.” - fabrica de preparate din carne, “S.C.Ladrisi Group S.R.L.” - abator pentru porc si vita si nu in ultimul rand “S.C.Pajo Holding S.R.L.”- 1200 ha teren arabil si crescatorie de taurasi pentru carne. Oferta "La Provincia" cuprinde o gama larga de produse din carne de pasare de inalta calitate si siguranta alimentara, care se adreseaza tuturor clientilor pentru care un stil de viata sanatos si o alimentatie de calitate este pe primul plan. Puii de calitate superioara, mai scumpi cu circa 20% fata de cei crescuti in baterii, dar cu gust apropiat celor din curtile de la tara, traiesc 40 de zile si cresc in conditii similare gospodariilor autohtone. Acestia au hrana formata din furaje vegetale si au parte de aerisire si temperatura constanta. In fermele Avicarvil din Valcea cresc anual 6-7 milioane de pui.
Din ei, 60% din productie ajunge in magazinele Ana si Cornel, 20% merge la export atat in Uniunea Europeana, cat si in Hong Kong si restul este vandut in alte magazine din tara. Toate furajele utilizate în cadrul procesului de crestere a puilor sunt produse in propria fabrica de nutreturi, fabrica ce furnizeaza furaje si pentru alti crescatori de pui sau porci. Cerealele sunt atent selectionate, folosindu-se materii prime de baza, cum ar fi: grau, porumb, floarea soarelui, soia, asigurandu-se un produs de crestere natural ce se remarca in produsul final, prin culoarea galbena a puiului, asemeni celor crescuti prin metoda traditionala, in gospodariile individuale. Ciclul de productie presupune cresterea puilor pana la varsta medie de 40 zile. In fiecare ferma se cresc 6 serii de pui pe an rezultand un total de peste 10 mil. de pui livrati catre abator. Zilnic se livreaza catre abatorul propriu 40.000 – 45.000 capete.