Invitatie la Targul de Produse Traditionale, 19-23 mai 2011, Ramnicu ValceaIn viata unui oras anumite date din calendar primesc o incarcatura simbolica deosebită. 20 mai 1388 reprezinta un eveniment important in istoria municipiului Ramnicu Valcea fiind data primei atestari documentare a Ramnicului.

 

Acest eveniment dorim a fi sarbatorit an de an printr-o serie de festivitati care sa puna in evidenta potentialul economic, turistic, cultural si religios al muncipiului nostru. 


Editia 2011 a „Zilelor municipiului Ramnicu-Valcea” va avea loc in perioada 19-23 mai si se constituie ca o invitatie din partea administratiei locale adresata cetatenilor si vizitatorilor municipiului pentru a marca data de atestare documentara a localitatii noastre.

 

In cadrul acestor manifestari, Primaria are in vedere organizarea unui Targ de produse traditionale si de aceea va lansam invitatia de a participa cu un stand de produse traditionale si eco/bio.

 

Municipalitatea va poate pune la dispozitie cu titlu gratuit, in zona Scuarului Mircea cel Batran, un spatiu de 9 - 27 mp, iar Dvs. aveti obligativitatea de a plati contravaloarea consumului de energie electrica, in baza contorizarii individuale oferite de DADP Valcea.
 

Va rugam sa ne confirmati participarea, pana cel mai tarziu la data de 14/05/2011.

 

Va asteptam cu placere,

P R I M A R, 

Ing. ROMEO RADULESCU


Contact:  

Ec.Avram Vasile 0720727932