Specialitatile traditionale de la „FACOS”, judetul Suceava
SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.
SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.
SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea
Este sortimentul de branza cel mai vechi cunoscut la noi.
In comuna Comarna, judetul Iasi, exista aproximativ 600 de hectare de livezi de ciresi.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
Compania Carpatis, este situata in Suceva, Strada-Mirauti Nr. 72.
Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.
ZADA PRODCOM SRL este o afacere de familie ce are ca obiect de activitate fabricarea branzeturilor in Horodnic de Jos, Suceava.
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.
Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.
CONSERVFRUCT este o companie infiintata in anul 1993 si specializata in producerea de conserve din legume si fructe.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev