Preparate traditionale de carne „La cimpoies”, SuceavaInfiintata in anul 1998 intreprinderea II Cimpoies N. Mariana are ca obiect de activitate procesarea si prelucrarea carnii.
 

II Cimpoies are o experienta de peste 30 de ani in domeniu si cu retete pastrate de demult, invatate de-a lungul timpului. Poate de asta produsele „La Cimpoies” plac tuturor celor care le gusta pentru prima data si care cu siguranta.


 

La Cimpoies” aduce pe masa clientilor cele mai bune afumaturi, cele mai proaspete si aromate salamuri, cei mai fragezi cremvursti si parizere, toba si caltabosi asa cum numai in Bucovina se gasesc, carnati rumeni si voiosi ai caror aroma te indeamna sa ii mananci cu pofta.


 

La Cimpoies” este membra a asociatiei “Produs in Bucovina” din anul 2009, in calitate de membrii fondatori, si a participat la mai multe targuri organizate la nivel national unde am incantat lumea cu produsele noastre bine mestesugite …


 

Cateva din secretele produselor „La Cimpoies”:

  • produsele sunt plamadite din cea mai buna carne de aici din zona, adaugandu-se bineinteles, si cel mai important lucru - modul de preparare, care dureaza de la cateva zile chiar si pana la cateva saptamani.

  • specialitatile sunt tinute intr-un bait special cu condimente naturale ca apoi sa fie afumate la celule traditionale cu lemn de esenta tare.

  • si cel mai important ingredient este pasiunea si dragostea cu care fauresc toate acestea zi de zi.


 

II Cimpoies N. Mariana

Adresa: Calea Cuza Voda, Nr. 59E, Suceava

Tel: 0230 252 770

Fax: 0230 252 770

Mobil: 0731 301 803

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

SURSA: www.lacimpoies.ro