SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.
Preocuparea continua pentru calitate si reducerea riscurilor legate de siguranta alimentara a facut ca in decursul anilor sa se desfasoare un proces de modernizare si retehnologizare in mai multe etape. Incepand din 2004 a fost implementat si certificat sistemul de management integrat ISO 9001 si HACCP(ISO22000). In prezent sunt indeplinite toate conditiile sanitar-veterinare si de siguranta alimentara privind comertul intracomunitar, cu produse din carne (preparate si conserve) avand indicativul A13. Din punct de vedere al protectiei mediului se duce o politica « prietenoasa », eficienta si intr-o continua imbunatatire prin recuperarea si reciclarea deseurilor. Prin implementarea principiilor sistemului Der Grüne Punkt se atesta ca FACOS este o companie responsabila din punct de vedere social, intrucat s-a angajat ca ambalajele produselor sale, colectate de la populatie si sortate sa fie reciclate sau valorificate.
Oferta firmei FACOS:
Preparate de carne: salamuri, carnati; sunca, specialitati si afumaturi;
Conserve de carne: pateuri, conserve in suc propriu, ciorbe;
Preparate de post: pateuri, parizer.