Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.

Read More

Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.

Read More

Vafa rotunda, ANDRUTY KALISKIE, IGP, Polonia, este subtire, cu margini uniforme, usor lucioasa.

Read More

Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.

Read More

Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.

Read More

Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".

Read More

Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.

Read More

Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.

Read More

Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.

Read More

"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.

Read More

"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.

Read More

Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.

Read More

Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.

Read More

Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.

Read More

Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.

Read More

Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.

Read More

Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.

Read More

 Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere  a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa. 

Read More

Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.

Read More

Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.

Read More

Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.

Read More

Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.

Read More

Descrierea produsului HUITRES MARENNES OLERON(IGP), din Republica Franta.

Read More

Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania

Read More

Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia

Read More

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Read More

Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.

Read More

 Branza "San Simon da Costa" DOP, Spania este obtinuta din lapte de vaca cu urmatoarele caracteristici:

Read More

 Carnea de vita "Bazas", IGP, Franta provine de la bovine din rasele Bazadaise, Blonde d'Aquitaine sau in urma incrucisarii dintre aceste doua rase. 

Read More


In judetul Arad, un elvetian detine o ferma de 650 de hectare la Sagu (sat Firiteaz), unde cultiva grau ecologic.

Read More