Targul de produse autohtone la Real - Hypermaket Romania

Odata cu toamna, raioanele de legume şi fructe ale hipermarketurilor real,- din tara au fost invadate de produsele destinate proviziilor de iarna, in cadrul targului dedicat regasindu-se articole provenite 100% din productia autohtona, reduse cu pana la 40% pana pe 25 septembrie a.c., rezultat al parteneriatului incheiat cu mai multi producatori agricoli romani.

Estimarile initiale arata ca real,- va pune in vanzare peste 500 de tone de legume din productia autohtona, destinata pregatirii proviziilor pentru sezonul rece.

Michel Lamoot, Director General real,- Hypermarket Romania a declarat cu aceasa ocazie: .„Ma bucur sa vad de la an la an mai multe produse autohtone pe rafturile magazinelor noastre. Este ceea ce speram in momentul in care am demarat programul „Produceti romaneste, vindem romaneste!” dedicat producatorilor locali, deoarece piata interna trebuie sa reprezinte principalul furnizor din produsele pe care le comercializeaza fiecare retailer. Am vazut progrese semnificative si o deschidere mare din partea producatorilor locali de a lucra cu noi, din ce in ce mai multi se organizeaza, se unesc in grupuri de producatori, se echipeaza cu ceea ce este necesar pentru realizarea lantului logistic.“

 real,- Hypermarket Romania SRL