Branza de burduf
Este sortimentul de branza cel mai vechi cunoscut la noi.
Este sortimentul de branza cel mai vechi cunoscut la noi.
In Tinutul Dornelor totul este deosebit, in special peisajul aparte.
Prajitură cilindrica stratificata „Salzwedeler Baumkuchen” (IGP), Germania, este alcatuita din straturi individuale inegale, dantelata neregulat.
Mica proprietate agricola urmareste realizarea jonctiunii intre agricultura taraneasca traditionala si cea ecologica, pentru a obtine produse de calitate prin mijloace proprii.
SC. Transilvania Lactate este o societate comerciala noua dedicata investitiilor pentru dezvoltarea zonelor rurale prin cresterii bivolitelor in Transilvania.
Romanii petrec Ziua Nationala in stil traditional, cu fasole, costita, carnati, tuica fiarta, muzica de fanfara si parade.
Faina de castane “CHÂTAIGNE CORSE” este un produs DOP, realizat in Corsica (Franta)
Toate produsele naturale si facute dupa retete traditionale le gasiti in Camara Bunicii
Podgoria Tirol este situata in vestul Romaniei in arealul viticol Dealurile Banatului, langa satul al carui nume il poarta.
CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
Conform REGULAMENTULUI (CE), se prevede o abordare comunitara privind denumirile de origine in toate statele membre.
Jambonul de l’Ardèche este un produs din Franta protejata IGP la nivel comunitar.
Daca esti la dieta, dar ai pofta de ceva bun, recomandam sucul exotic ecologic de la Biotta.
Icrele „KALIX LÖJROM” (DOP), din Suedia au urmatoarele caracteristici principale:
Darcy Donovan, din Truckee, California, este designer si arhitect specializat in case din baloti de paie.
Amalthia Exim S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ceptura, judetul Prahova.
Adrian Suciu din satul Crit din Brasov ii ademeneste pe oaspeti cu produse traditionale din lapte de capra si dulceturi.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev