De ziua Romaniei se lanseaza campania 'Produs de Sinaia'

PRODUS DE SINAIA - un program dedicat celebrarii Zilei Nationale a Romaniei.

PRODUS DE SINAIA - un program dedicat celebrarii Zilei Nationale a Romaniei.

Prima editie a Concursului National de Ape Minerale (CNAM) 2013 s-a desfasurat I ziua de 22 noiembrie, la Centrul Aroma din Corbeanca.

Concursul de Maestri brutari, Concursul international de arta a cofetariei, Cupa scolilor franceze se vor desfasura la “Europain & Intersuc”, Targul international de brutarie, patiserie, inghetata, ciocolata si cofetarie in perioda 8-12 martie 2014 la Paris-Nord Villepinte – Franta

Brazii unicat, rezultatul imaginatiei si spiritului creator al designerilor romani, au fost prezentati in premiera in cadrul unei conferinte de presa.

De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman.

Comuna Svinita, Mehedinti, se mai numeste si “taramul smochinelor”.

Lumanarile electronice ECOFLAME: FARA FOC, FARA FUM, FARA MIZERIE.

Infiintata in anul 2004, Asociatia Berarii Romaniei a reusit ca in cei aproape zece ani de existenta sa se impuna atat la nivel local, cat si european, ca o voce comuna a membrilor sai, reusind sa transmita mediului de afaceri, consumatorilor si institutiilor statului, valorile care ii guverneaza deopotriva.

Dupa Viena si Paris, a venit randul Sibiului sa simta magia Sarbatorilor de Iarna.

Gogosarii si castravetii oltenesti in otet sunt doua produse traditionale atestate in judetul Olt alaturi de gemurile, compoturile, zacusca sii sucul de rosii, preparate dupa o reteta traditionala din Giuvarasti.

Din acest sezon, in premiera, Constanta a devenit port de imbarcare pentru turistii romani si straini.

Bucataria cubanez este o fuziune de retete culinare locale, spaniole, africane si din bucataria Caraibelor.

De vineri 22 noiembrie pana duminica 24 noiembrie, Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita la un nou targ in curtea Muzeului National al Taranului Roman.

Desfatari culinare pentru cei mai pretentiosi gurmanzi la altitudinea de 3058 m pe varful Gaislachkogel din Solden, valea Otztal, Austria

Multi gradinari amatori doresc sa obtina un rasad sanatos fara investitii costisitoare si fara sa cheltuiasca multi bani.

Vedeta targurilor de produse traditionale din Bucuresti este Floarea Vasile, singurul producator omologat de paine la test.

La Festivalului Raciturilor care s-a desfasurat in localitatea Pestisani, piftia “cu cap de pastrav” a fost supriza festivalului.

William Frederick Gericke, un profesor de la Universitatea din Berkeley, a publicat o carte despre o tehnologie inovatoare, in anul 1940, cand Cel de-al treilea Reich ocupa orasul Paris, iar Hitler, Mussolini si Hirohito au semnat documentele pentru a forma Alianta Axei.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev