Magazinul online “Organic Baby”

Organic Baby.ro, a dezvoltat una dintre cele mai performate platforme online in Romania.

Peste 1500 de produse bio si naturale, la pret de importator, cu comanda in doua clickuri, stocuri in timp real, transport gratuit in conditii avantajoase, oferte interactive si multe alte avantaje pentru clientii sai!
Organic Baby.ro a inceput activitatea in anul 2009 ca si magazin online si astazi a ajuns unul dintre principalii importatori si distribuitori exclusivi de pe piata, pt produse cosmetice bio si naturale pentru intreaga familie.

Organic Baby.ro a dezvoltat pentru clientii o platforma online foarte performanta cu un design user-friendly.

Comanda se plaseaza doar din doua clickuri, recunoastere dupa IP, stocuri in timp real, livrare in 24h, transport gratuit, adaugare in cos fara refresh la pagina si o incarcare de pagina sub o secunda, datorita serverului dedicat, precum si multe alte butoane performante menite sa faca "plimbarea" pe site cat mai placuta.

Pe langa toate aceste avantaje tehnice, se vine in intampinarea clientilor cu telefon special, unde raspunde un beaty adviser, care poate raspunde tuturor intrebarilor legate de produse, blog cu informatii utile, dar si sectiune "Tu intrebi, specialistii raspund"

Organic Baby, in parteneriat cu Sfaturi Sanatoase, va pune la dispozitie un serviciu inedit si foarte util - "Tu intrebi, specialistii raspund!"

Organic Baby este lumea unde medicii, nutritionistii, terapeutii, neonatologii si multi alti specialisti iti stau la dispozitie 24/24H .... in mod gratuit!

Intr-o continua dezoltare, Organic Baby, isi doreste sa devina locul de referinta pentru familiile care isi doresc un stil de viata sanatos!

 

 


Cautare